Meciul zilei – 20.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 January, 2015. Postat in Meciul Zilei

Altinordu vs Fenerbahce (20.01.2015) – ora 20:30
meciul zilei2Cupa Turciei revine in prim plan la mijlocul acestei saptamani, iar meciul care ne-a atras atentia va avea loc diseara de la ora 20:30 pe terenul lui Altinordu, acolo unde se va deplasa Fenerbahce in cea de-a patra etapa din faza grupelor, oaspetii fiind mari favoriti.
Altinordu Fenerbahce
Surprinzator sau nu, Altinordu a reusit sa scoata un rezultat de egalitate in turul de la Istanbul, scor 1-1 in urma cu aproape o luna de zile. Echipa de liga inferioara are in mod limpede sansa a doua in acest meci. Altinordu a disputat un singur meci in 2015, in campionat, remizand 1-1 pe terenul celor de la Samsunspor. Sportingbet ofera o cota de 8.00 pentru succesul gazdelor diseara. Fenerbahce nu a rupt gura targului in Grupa E din Cupa Turciei, reusind sa isi treaca in cont doar patru puncte dupa primele trei jocuri, la fel ca Bayburt si Altinordu. O victorie este obligatorie in deplasarea de diseara, atlfel pot aparea probleme chiar si in cursa pentru locul secund in grupa. Cota pentru 2 solist este de 1.33 la ora actuala si merita incerca in opinia noastra.
Pariuri Altinordu vs Fenerbahce
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.33

  • Am ales sa nu riscam prea mult la aceasta partida, desi balanta e clar inclinata in favoarea oaspetilor. Mizam astfel pe un pariu simplu, victorie pentru Fenerbahce, la o cota de 1.33 in acest moment.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!