Meciul zilei – 20.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 January, 2016. Postat in Meciul Zilei

Leicester vs Tottenham (20.01.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Avem cateva meciuri atractive miercuri seara, insa ne-am oprit asupra Cupei Angliei (FA Cup), acolo unde atractia din aceasta saptamana le va avea ca protagoniste pe Leicester City si pe Tottenham, intr-o rejucare ce se anunta a fi pe cinste, dupa 2-2 in meciul initial.
LeicesterTottenham
Probabil stiti deja faptul ca Leicester City reprezinta marea surpriza in fotbalul englez in acest sezon, luptand cot la cot pentru titlu cu Arsenal se pare in Premier League, acolo unde cele doua impart momentan fotoliul de lider. Gazdele nu sunt in cea mai buna forma, inregistrand o oarecare scadere de forma in ultimele trei saptamani, insa in mod cert nu trebuie neglijati.Tottenham Hotspur are de luat o revansa in fata lui Leicester City. Cele doua tabere se intalnesc a patra oara in acest sezon si a treia oara in zece zile. Doua remize si un esec au bifat oaspetii contra lui Leicester in stagiunea curenta. Meciul initial disputat pe White Hart Lane a fost unul pe cinste, incheiat 2-2, iar de aceasta data misiunea lui Spurs se complica putin, evoluand in deplasare.
Pariuri – Leicester vs Tottenham 
Info pariuri sportive  1X @ 1.55

  • Acesta este al treilea meci direct intre cele doua tabere in doar zece zile. Leicester a bifat un egal si o victorie in precedentele doua partide, ambele in deplasare. Acum echipa are avantajul terenului propriu si asta ar trebui sa insemne un plus de partea lor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,