Meciul zilei – 20.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Stuttgart vs Hoffenheim (20.09.2014) – ora 16:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai atractive meciuri ale zilei de sambata va avea loc in Germania Bundesliga. Maxim si colegii sai de la Stuttgart vor primi vizita lui Hoffenheim, echipa impreuna cu care a oferit doua meciuri spectaculaose campionatul trecut. Mai exact, pe acest teren svabii castigau cu 6-2, ca mai apoi Hoffenheim sa se impuna si ea acasa, scor 4-1.
Stuttgart Hoffenheim
Stuttgart a inceput foarte greu noua stagiune, dovada ca a fost eliminata din Cupa Germaniei inca de la prima partida, iar in Bundesliga svabii au adunat numai un punct din noua posibile, marcand o singura data si primind cinci goluri. Stuttgart este astfel penultima clasata, mult sub pretentiile fanilor si ale echipei. Singurul meci acasa a fost pierdut de asemenea, 0-2 in fata lui Koln acum trei saptamani. Hoffenheim se afla intr-o situatie mult mai buna. Echipa care a avut una dintre cele mai bune ofensive ale campionatului sezonul trecut, dar cea mai fragila aparare, a bifat o victorie si trei remize in primele trei runde, avand un golaveraj de “doar” 4-2. Oaspetii ocupa pozitia a opta, la un singur punct de Top 4. Patru deplasari au disputat oaspetii in noua stagiune, doua amicale si doua oficiale, reusind trei victorii si un egal.
Pariuri Stuttgart vs Hoffenheim
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.62

  • Sezonul trecut cele doua tabere au oferit in doua meciuri directe nu mai putin de 13 goluri. Ne asteptam sa vedem un nou spectacol intre doua echipe deschise, mizand pe minim trei reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , ,