Meciul zilei – 21.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2017. Postat in Meciul Zilei

ACS Poli Timisoara vs FCSB (21.07.2017) – ora 21:00
meciul zilei2ACS Poli Timisoara si FCSB vor fi puse fata in fata vineri seara de la ora 21:00 in cea de-a doua etapa a Ligii 1. Categoric oaspetii au prima sansa, atat la pariuri, cat si pe foaie, insa nici banatenii nu vor ceda usor.
ACS Poli Timisoara FCSB
ACS Poli Timisoara a inceput cu dreptul noua editie de campionat, scor 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna. Trupa din Banat este pe locul sase momentan si spera ca anul acesta sa nu mai aiba emotii din stagiunea precedenta. Totusi ACS Poli s-a salvat de la retrogradare desi incepuse campionatul cu 14 puncte penalizare. FCSB a ratat titlul si in stagiunea trecuta, pentru al doilea an la rand. S-au adus jucatori importanti si in aceasta vara, iar Dica are obiectiv clar. FCSB a castigat trei puncte in prima etapa dupa 2-1 cu FC Voluntari, marcand golul victoriei in prelungiri. Nu va fi usor nici aici, insa victoria este singura optiune.
Pariuri – ACS Poli Timisoara vs FCSB
Info pariuri sportive 2 @ 1.71

  • Avem o cota de luat in seamna pentru victoria Stelei in acest weekend pe terenul lui ACS Poli Timisoara. Mergem pe 2 solist, insa puteti incerca pariul cu returnarea mizei la egal pentru mai multa siguranta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!