Meciul zilei – 21.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Feyenoord vs Ajax (21.09.2014) – ora 15:30
meciul zilei2Derby-ul etapei in Olanda Eredivisie le va pune fata in fata pe Feyenoord si Ajax Amsterdam, doua tabere de traditii in fotbalul olandez care insa nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor in primele cinci etape.
In precedentele doua sezoane Ajax a bifat trei victorii si un egal contra echipei adverse in Eredivie, plus un alt succes in Cupa Olandei.
Feyenoord Ajax
Feyenoord a inceput foarte hotarata noul campionat, cu o victorie in prima runda, insa apoi au urmat patru runde fara succes, iar la ora actuala gazdele sunt doar pe locul 14 cu cinci puncte si un golaveraj de 4-5, doar golaverajul tinandu-i pe acestia deasupra zonei de retrogradare. Dupa trei meciuri acasa, Feyenoord nu s-a lipit inca de victorie, avand o medie de 1.67 goluri primite pe meci. Ajax Amsterdam pe de alta parte se prezinta la meciul din aceasta dupa amiaza usor ca favorita, insa balanta cotelor este foarte echilibrata. Campioana en-titre a castigat trei din cele cinci meciuri de pana acum, iar cu noua puncte se afla pe un modest loc cinci, la trei lungimi de liderul PSV. Ajax nu a avut probleme contra lui Feyenoord in ultimii ani, fiind echipa superioara la majoritatea capitolelor.
Pariuri Feyenoord vs Ajax
Info pariuri sportive: X2 @ 1.48

  • Ajax arata ceva mai bine in startul acestui sezon in comparatie cu Feyenoord, echipa aflata in cadere libera. Mizam pe faptul ca oaspetii vor pleca de la acest joc cu minim un punct, asa cum s-a intamplat in ultimele doua sezoane de Eredivisie.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , ,