Meciul zilei – 22.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 21 January, 2016. Postat in Meciul Zilei

Hamburg vs Bayern Munchen (22.01.2016) – ora 21:30
meciul zilei2Bundesliga revine in forta weekendul acesta, pauza de iarna luand sfarsit in Germania. Primul meci al returului este un clasic al fotbalului german, intre Hamburg si Bayern Munchen, lovitura de start fiind programata vineri seara la ora 21:30.
HamburgBayern Munchen
 Hamburg pare sa nu mai aiba aceleasi emotii ca in ultimii 2-3 ani cand s-a zbatut sa evite retrogradarea. Echipa se afla in acest moment pe locul 10, cu 22 de puncte in dreptul ei si un golaveraj modest de 19-23, fiind la sapte lungimi de zona rosie. Atacul pare sa fie problema principala a gazdelor, cu o medie de putin peste un gol marcat pe meci.De cealalta parte, Bayern Munchen nu are nevoie de nici o prezentare, fiind echipa care face legea an de an in Bundesliga. Bavarezii au adunat 46 de puncte din 51 posibile, iar golaverajul de 46-8 este unul formidabil. Bayern are opt puncte peste Dortmund, echipa de pe doi, iar castigarea unui nou titlu pare sa fie doar o chestiune de timp.
Pariuri – Hamburger vs Bayern Munchen 
Info pariuri sportive  Bayern -1.5 HA @ 1.63

  • E limpede diferenta dintre cele doua formatii in momentul de fata, iar Bayern are toate argumentele de partea ei. Mergem pe o victoria clara a oaspetilor, la minim doua goluri diferenta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!