Meciul zilei – 22.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 22 February, 2017. Postat in Meciul Zilei

FC Porto vs Juventus (22.02.2017) – ora 21:45
meciul zilei2FC Porto si Juventus se intalnesc diseara de la ora 21:45 in mansa tur din optimile UEFA Champions League. Cotele sunt foarte echilibrate, usor de partea oaspetilor, insa ambele tabere sunt intr-o forma de invidiat.
FC PortoJuventus
Portughezii au castigat ultimele trei meciuri oficiale, marcand in total de 17 ori, ceea ce inseamna o medie de aproape trei goluri pe meci. Asa cum probabil multi se asteptau, Porto este vazuta cu sansa a doua de agentiile de pariuri, cota pentru 1 solist fiind in jur de 3.40. Porto n-a pierdut niciun meci acasa in acest sezon, in toate competitiile.De cealalta parte a baricadei o avem pe Juventus Torino, campioana en-titre din Serie A. Oaspetii vin dupa sapte succese la rand in Serie A si Coppa Italia, neavand rival pe masura in lupta pentru titlu din campionatul intern. Patru victorii si un esec (1-2 vs Fiorentina) au bifat oaspetii in ultimele cinci deplasare oficiale.
Pariuri – FC Porto vs Juventus 
Info pariuri sportive Juventus +2 cornere Handicap @ 1.36

  • Ne asteptam la un meci echilibrat, intre doua formatii care traverseaza o perioada foarte buna. Am ales sa pariem pe cornere, asteptandu-ne ca Porto sa aiba maximum un corner in plus fata de echipa oaspete.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,