Meciul zilei – 22.04.2019

Bilet realizat de bonus in 22 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Wolfsburg – Frankfurt

Campionatul Germaniei este recunoscut pentru meciurile sale foarte spectaculoase in care se marcheza multe goluri, o astfel de partida ne asteapta si in aceasta seara de la ora 21:30 atunci cand Wolfsburg va primi vizita celor de la Frankfurt intr-un duel foarte echilibrat. Wolfsburg este o echipa aflata la mijlocul clasamentului care mai poate spera doar intr-o calificare in Europa League, in timp ce Frankfurt a continuat prestatia buna de anul trecut si se claseaza pe a patra pozitie din Bundesliga.

Daca Eintracht Frankfurt va continua sa obtina rezultate la fel de bune, atunci trupa antrenata de Adi Hutter va participa sezonul urmator in UEFA Champions League, o competitie in care beneficiile financiare sunt foarte importante. Totusi, Frankfurt si-a aratat punctele vulnerabile in precedenta etapa in care a fost invinsa surprinzator de Augsburg, dar a reusit sa castige meciul cu Benfica Lisabona din Europa League si sa obtina calificarea in semifinalele competitiei, acolo unde o va intalni pe Chelsea Londra.

Si Wolfsburg a fost invinsa in runda anterioara, insa nu trebuie sa omitem faptul ca gazdele acestei intalniri au avut mai mult timp sa pregateasca acest meci si jucatorii antrenati de Bruna Labbadia au marcat 8 goluri in precedentele doua partide de pe teren propriu. In concluzie, trebuie sa ne asteptam la o partida spectaculoasa in care varianta de peste 2.5 goluri cotata cu 1.65 pare cea mai buna alegere avand in vedere toate aspectele descrise in acest articol.