Meciul zilei – 22.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 21 June, 2017. Postat in Meciul Zilei

Germania vs Chile (22.06.2017) – ora 21:00
meciul zilei2Fara doar si poate, cel mai tare meci programat joia aceasta vine de la Cupa Confederatiilor. Germania, campioana mondiala, si Chile, campioana Americii de Sud, se intalnesc incepand cu ora 21:00.
Germania
Chile
Nemtii nu au fost lipsiti de emotii in prima etapa la Cupa Confederatiilor, castigand destul de greu in fata Australiei, scor 3-2. Germania este pe locul secund in Grupa B si nu ar spune ”nu” unui egal aici, mai ales ca se califica direct si locul doi. De reamintit faptul ca Germania nu are chiar cea mai buna echipa convocata la acest turneu. Chile a inceput in forta aceasta competitie, trecand in prima runda de Camerun, scor 2-0. Sud-americanii au pierdut in fata Romaniei inaintea turneului, scor 2-3 intr-un meci amical. De patru ori s-a intalnit Chile cu adversara din acest joc si de fiecare data a pierdut, ultima data in 2014 (0-1 in deplasare).
Pariuri – Germania vs Chile
Info pariuri sportive Gol in repriza 1 @ 1.30

  • Se intalnesc doua formatii foarte capabile din punct de vedere ofensiv. Mizam pe un meci frumos cu destule goluri, iar pariul nostru este ca se va marca macar o data pana la pauza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!