Meciul zilei – 22.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Wigan vs Ipswich (22.09.2014) – ora 21:45
meciul zilei2In aceasta seara de la ora 21:45 va lua sfarsit cea de-a opta etapa din Anglia Championship, liga a doua engleza de fotbal. Meciul le va avea ca protagoniste pe Wigan Athletic si Ipswich Town, formatii despartite de cinci pozitii in clasament. Sezonul trecut Wigan a castigat cu 2-0 pe acest teren si cu 3-1 in deplasare.
Wigan Ipswich Town
Wigan Athletic nu are cel mai bun inceput de sezon, dovada ca dupa sapte etape echipa se afla pe un rusinos loc 17, la doar trei puncte peste linia de plutire. Wigan a adunat in total opt puncte din 21 posibile, dar are un golaveraj pozitiv e 9-8. O victorie i-ar putea duce pe gazde in primele 12 clasate, si anume in prima jumatate a clasamentului, depinzand si de golaveraj mai departe. Ipswich Town a inceput destul de ezitant noul sezon, cu o singura victorie in primele cinci etape. Echipa da insa semne de revenire, dovada ca vine dupa doua victorii la rand, urcand pe pozitia a 12-a cu 11 puncte in dreptul ei, dar si cu un golaveraj de apreciat, 9-6,avand a treia aparare din Championship in momentul de fata. Oaspetii sunt vazuti cu sansa a doua in acest joc.
Pariuri Wigan vs Ipswich
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.83

  • Asa cum am vazut in precedentele trei intalniri directe, mizam pe faptul ca ambele tabere vor reusi sa inscrie in acest joc, amandoua avand cate noua reusite dupa sapte etape, ceea ce inseamna o medie de peste un gol marcat pe meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , ,