Meciul zilei – 23.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 August, 2014. Postat in Meciul Zilei

Sevilla vs Valencia (23.08.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de azi, 23 August, vine din Spania Primera Division, etapa 1, acolo unde Sevilla si Valencia vor pune capat zilei de fotbal, meciul urmand sa inceapa de la ora 22:00, andaluzii pornind usor cu prima sansa, avand si avantajul terenului propriu.
Sevilla Valencia
Sevilla a fost foarte activa vara aceasta, disputand in total noua meciuri, opt amicale si unul oficial, si anume Super Cupa Europei, pierduta cu 0-2 in fata lui Real Madrid. Andaluzii vin dupa victoria cu 3-0 pe terenul lui Cadiz in ultimul meci amical. Sevilla este o formatie redutabila in general pe teren propriu, lucru confirmat si sezonul trecut. Valencia a sustinut opt meciuri amicale in aceasta vara, bilantul nefiind tocmai unul delaudat, dovada ca echipa a reusit numai trei succese pana acum. Acestora li se adauga trei infrangeri si doua rezultate de egalitate. Bet365 ofera una dintre cele mai bune cote pentru 2 solist in acest moment, si anume 3.50.
Pariuri Sevilla vs Valencia
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.73

  • Atat Sevilla cat si Valencia sunt doua echipe deschise, cu capacitati ofensive remarcabile. Precedentele intalniri directe au fost majoritatea foarte spectaculoase si generoase in reusite, astfel ca ne asteptam la un nou duel cu goluri de ambele parti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!