Meciul zilei – 23.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 23 October, 2015. Postat in Meciul Zilei

ACS Poli Timisoara vs CFR Cluj (23.10.2015) – ora 20:30
meciul zilei2CFR Cluj se va deplasa in aceasta seara pe terenul celor de la ACS Poli Timisoara, pentru un meci din cadrul etapei a 15-a, a doua din returul campionatului regulat. Cotele sunt foarte echilibrate, fiind greu de spus cine are prima sansa la acest capitol.
ACS Poli TimisoaraCFR Cluj
ACS Poli Timisoara este una dintre echipele care se zbat sa evite retrogradarea in campania curenta, iar banatenii se descurca destul de ok se pare. Mai exact, echipa gazda este pe locul zece, cu 14 puncte, cu zece peste ultima clasata si cu opt peste penultima. Timisorenii au un golaveraj de 10-18, avand unul dintre cele mai ineficiente atacuri.CFR Cluj se afla intr-o forma slaba, fara victorie in ultimele patru etape de Liga 1. Fost campioana a Romaniei are tot 14 puncte, la fel ca adversara de diseara, dar un golaveraj mai bun, 18-14. Ardelenii ar fi avut 20 de puncte daca nu erau penalizati de federatie si ar fi fost astfel pe locul sase, nu pe noua, unde se afla acum.
Pariuri –  ACS Poli Timisoara vs CFR Cluj
Info pariuri sportive X2 @ 1.48

  • E un meci foarte dificil la prima vedere pentru pariori, insa mergem pe mana echipei mai valoroase, si anume CFR Cluj. Am ales un pariu mai putin riscant, cu sansa dubla.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!