Meciul zilei – 23.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 December, 2015. Postat in Meciul Zilei

Lokeren vs Anderlecht (23.12.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Miercuri seara de la ora 21:30 vom avea parte de un duel foarte interesant intre Lokeren si Anderlecht, duel care reprezinta practic o restanta din cea de-a 16-a etapa. Cotele sunt destul de echilibrate, oaspetii avand usor prima sansa la pariuri.
Lokeren Anderlecht
Lokeren n-a rupt gura targului in primele 19 etape de campionat, aflandu-se in cea de-a doua jumatate a clasamentului. Echipa gazda are 23 de puncte si un golaveraj de 22-23. Totusi o victorie aici i-ar duce pe gazde la doar doua puncte de locul sase, ultimul care asigura prezenta in play-off. In orice caz, e prea devreme pentru calcule, iar Lokeren probabil s-ar multumi si cu un egal aici. Anderlecht n-a impresionat nici ea in actuala stagiune de Jupiler League, insa echipa poate urca pe locul doi in cazul unui succes miercuri seara. Fosta campioana a Belgiei e pe patru in acest moment, cu 37 de puncte, dar si un meci mai putin jucat. Totodata, o victorie aici i-ar apropia la trei puncte de liderul Gent, campioana en-titre a Belgiei in acelasi timp.
Pariuri – Lokeren vs Anderlecht 
Info pariuri sportive  Ambele marcheaza – Da @ 1.75

  • Nu este deloc un meci lejer pentru pariori, iar noi ne asteptam la un spectacol pe cinste, cu goluri si de-o parte si de alta, mai ales ca ambele formatii se descurca acceptabil la nivel ofensiv.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,