Meciul zilei – 23.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 23 December, 2016. Postat in Meciul Zilei

Juventus vs AC Milan (23.12.2016) – ora 18:30
meciul zilei2Fara dubii cel mai important meci al zilei de astazi este cel de la Doha, Qatar, dintre Juventus si AC Milan. Italienii au hotarat ca Super Cupa sa se joace anul acesta in iarna si in afara propriilor granite.
JuventusAC Milan
Juventus a castigat ultima finala contra Milanului, scor 1-0 dupa 120 de minute in Coppa Italia acum sapte luni de zile. Torinezii conduc clasamentul detasat in Serie A, indreptandu-se catre un nou titlu. Batrana Doamna vine dupa patru victorii consecutive, fiind pe cai mari in ultimele saptamani, inclusiv in Champions League.De cealalta parte, AC Milan a aratat o crestere vizibila in acest sezon fata de precedentele, insa ultimele saptamani n-au fost cele mai reusite. Oaspetii vin dupa doua meciuri fara gol marcat, pierzand locul de pe podium in Serie A. Cu siguranta Super Cupa ar insemna mult pentru o echipa aflata intr-o oarecare criza, dar AC Milan e vazuta cu sansa a doua diseara.
Pariuri – Juventus vs AC Milan 
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.35

  • Mizam pe o Super Cupa a Italiei spectaculoasa si generoasa in reusite, cu cel putin doua marcate. Cota pare sa fie una interesanta si de luat in seama dupa parerea noastra.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,