Meciul zilei – 24.01.2019

Bilet realizat de bonus in 24 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Chelsea – Tottenham

A doua finalista a Cupei Ligii Angliei se va decide in aceasta seara intre Chelsea si Tottenham, doua echipe care sunt considerate printre cele mai puternice in tara care a inventat fotbalul. In partida din tur Tottenham s-a impus cu scorul de 1-0, iar in returul de astazi managerul oaspetilor, Mauricio Pochettino, va trebui sa isi organizeze foarte bine defensiva. Chelsea si-a aratat slabiciunile si in cea mai recenta partida disputata impotriva altei rivale londoneze, Arsenal, formatia tunarilor reusind sa se impuna cu scorul de 2-0.

Acest esec ii aduce pe cei de la Chelsea pe locul al patrulea din Premier League si este tot mai dificil sa spere la titlul de campioana a Angliei. Pentru a salva acest sezon Cheslea trebuie sa isi indrepte atentia spre celelalte competitii pentru a castiga un trofeu.
Moralul celor de la Tottenham este mai ridicat dupa ce in ultimele 5 partide a obtinut 4 victorii si trebuie sa ne amintim ca in ultima partida pe Stanford Bridge Tottenham s-a impus cu scorul de 3-1.

Casele de pariuri acorda prima sansa la victorie celor de la Chelsea, insa si Tottenham are o echipa foarte buna, iar sugestia noastra pentru pariori este varianta sub 2.5 goluri marcate, un pronostic care va aduce cota 1.90 si poate fi profitabil si in cazul in care Tottenham obtine calificarea.