Meciul zilei – 24.03.2019

Bilet realizat de bonus in 24 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Olanda – Germania

Doua dintre cele mai puternice nationale europene se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:45 pe Amsterdam Arena acolo unde selectionata Olandei spera sa obtina o victorie impotriva Germaniei. Cele doua formatii fac parte din Grupa C in care se mai afla Irlanda de Nord, Estonia si Belarus, deci daca avem in vedere diferentele dintre aceste echipe atunci putem afirma faptul ca Olanda si Germania ar trebui sa se califice fara probleme la turneul final.

De asemenea, nu trebuie sa uitam ca Olanda si Germania s-au intalnit si in UEFA Nations League, iar Portocala mecanica a reusit atunci sa castige cu scorul de 3-0 pe teren propriu si apoi sa obtina un egal in deplasare. Probabil ca ultima intalnire dintre cele doua selectionate a ramas in amintirea suporterilor olandezi deoarece Germania a condus cu scorul de 2-0, iar Olanda a reusit sa egaleze dramatic prin doua goluri marcate in ultimele minute ale partidei.

Pariorii trebuie sa tina cont si de faptul ca in 2018 singura victorie intr-un meci oficial a Germaniei a fost impotriva Suediei, iar lotul nemtilor are multi tineri care nu au suficienta experienta la acest nivel. Probabil ca cea mai indicata alegere pentru cei care doresc sa parieze este un succes al olandezilor care este cotat cu 2.35, dar acest meci merita urmarit chiar daca nu veti alege nici un pronostic.