Meciul zilei – 24.04.2019

Bilet realizat de bonus in 24 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Manchester United – Manchester City

Cel mai important duel din runda 31 din Premier League este confruntarea dintre Manchester United si Manchester City, doua rivale locale care promit sa ne ofere un fotbal de cea mai inalta calitate. Ultima confruntare directa dintre cele doua adversare a avut loc pe 11 noiembrie 2018 si s-a terminat cu victoria cetatenilor pe teren prorpiu cu scorul de 3-1, iar agentiile de pariuri acorda tot celor de la Manchester City prima sansa la victorie, chiar daca partida de astazi se va disputa pe Old Trafford.

Manchester City traverseaza o perioada foarte buna in care a obtinut 9 victorii din ultimele 10 meciuri, esecul cu Tottenham fiind decisiv pentru eliminarea cetatenilor din Champions League. Mai trebuie subliniat faptul ca Manchester United are 6 esecuri in precedentele 8 partide care au reprezentat si eliminarea trupei gazdelor din Cupa Angliei si UEFA Champions League.

Avand in vedere aceste aspecte, meciurile din Premier League ar trebui sa fie tratate cu maxima seriozitate de fotbalistii celor doua formatii, iar in duelul orasului Manchester cele doua grupari are trebui sa evolueze la potentialul maxim. Asa cum am precizat anterior Manchester City este favorita la castigarea celor 3 puncte, un succes al cetatenilor fiind cotat cu 1.45, dar mult mai profitabil pentru pariori este varianta de peste 2.5 goluri care este cotata cu 1.55 de majoritatea agentiilor.