Meciul zilei – 24.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Admira vs Kuban Krasnodar (24.06.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri amicale ale zilei de azi, 24 Iunie, l-am considerat pe cel dintre Admira, echipa din prima liga a Austriei, si Kuban Krasnodar, formatie importanta din Rusia Premier League. De precizat ca cele doua se intalnesc acum pentru prima data.
AdmiraKuban
Admira a avut deja o vara foarte activa, acesta fiind practic al patrulea meci amical. In precedentele trei austriecii au oferit de toate, incepand cu un egal, un esec, iar apoi o victorie in fata lui Hartberg, acum patru zile. In nici un caz nu putem spune despre cei de la Admira ca au o forta iesita din comun cand vine vorba de meciurile jucate in fata propriilor suporteri in ultima vreme.Pe de alta parte Kuban Krasnodar este o echipa ceva mai cunoscuta in randul romanilor. Formatia rusa se afla acum la primul meci de pregatire al verii, neavand un meci in picioare de peste cinci saptamani, mai precis de la umilinta din ultima etapa a campionatului, 1-4 acasa contra lui Zenit. Kuban s-a aratat capabila de lucruri marete in deplasarile din sezonul precedent.
Pariuri Admira vs Kuban Krasnodar
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri

  • Desi nu e un lucru caracteristic in mod deosebit pentru cele doua tabere faptul sa ne obisnuiasca cu meciuri generoase in reusite, ne asteptam la cel putin trei goluri astazi, mai ales ca e un meci de pregatire, in care antrenorii vor incerca diverse chestii.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,