Meciul zilei – 24.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 23 June, 2017. Postat in Meciul Zilei

Mexic vs Rusia (24.06.2017) – ora 18:00
meciul zilei2Capul de afis al zilei de sambata, 24 Iunie 2017, vine de la Cupa Confederatiilor, acolo unde Mexic si Rusia se intalnesc de la ora 18:00 in cea de-a treia etapa din faza grupelor.
Mexic
Rusia
Mexic are usor prima sansa, fiind si liderul grupei in acest moment, insa meciul pare foarte imprevizibil. Mexicanii au patru puncte si un golaveraj de 4-3, doar acesta din urma punandu-i deasupra Portugaliei. Un esec ar insemna si eliminarea in mare masura, in timp ce egalul le asigura calificarea in semifinale.Rusia este gazda turneului si isi doreste cu orice pret sa continue si in faza eliminatorie. Echipa a inceput cu dreptul turneul, trecand de Noua Zeelanda (2-0), dupa care a fost invinsa de Portugalia (0-1). Rusii au doar varianta victoriei aici, presupunand ca Noua Zeelanda nu poate invinge Portugalia in celalalt meci.
Pariuri – Mexic vs Rusia
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.33

  • Rusia va trebuie sa iasa la joc si sa forteze victoria daca vrea sa se califice, in timp ce pentru mexicani ar fi riscant sa joace la 0-0, asa ca ne asteptam la un joc destul de ofensiv si din partea acestora.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!