Meciul zilei – 24.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 23 August, 2015. Postat in Meciul Zilei

Concordia vs CFR Cluj (24.08.2015) – ora 21:00
meciul zilei2Ultimul meci al celei de-a opta etape din Liga 1 va avea loc luni seara de la ora 21:00, atunci cand Concordia Chiajna si CFR Cluj vor fi puse fata in fata. Cotele sunt foarte echilibrate, usor inclinate in favoarea oaspetilor, cum era de asteptat.
Concordia CFR Cluj
Concordia n-a impresionat in primele sapte etape de campionat, ba din contra a lasat de dorit, castigand un singur joc pana acum, 3-0 vs Pandurii Tg. Jiu acum o saptamana si jumatate. Cu cinci puncte si un golaveraj de 8-11, Chiajna e a 11-a in Liga 1, doar trei echipe avand o defensiva mai slaba la ora actuala, toate cu cate 12 goluri incasate. Pe de alta parte, CFR Cluj ramane una dintre fortele campionatului, pierzand un singur joc in primele sapte runde. Ardelenii au fost penalizati de catre federatie cu sase puncte, insa au recuperat handicapul, ajungand chiar la +6, fiind pe locul opt in acest moment. Daca n-ar fi suferit acea penalizare, CFR era acum a cincea in Liga 1.
Pariuri – Concordia vs CFR Cluj
Info pariuri sportive X2 @ 1.35

  • CFR Cluj e clar una dintre formatiile solide ale campionatului, asa ca mergem pe mana lor, sau mai bine zis pe sansa dubla, asteptandu-ne ca ardelenii sa castige cel putin un punct.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!