Meciul zilei – 25.01.2019

Bilet realizat de bonus in 25 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Arsenal – Manchester United

Cel mai tare duel din saisprezecimile Cupei Angliei se va disputa intre Arsenal si Manchester United, doua grupari foarte puternice care promit sa ne ofere un meci de cea mai inalta calitate. Aceasta partida se va disputa pe Emirates Stadium, un amanunt care reprezinta un mare avantaj pentru Arsenal deoarece a inregistrat un singur esec in ultimele 10 meciuri dispuate in fata propriilor fani. Ultima victima a tunarilor a fost Chelsea Londra, o adversara comparabila cu Manchester United, insa trebuie sa tinem cont si de atmosfera excelenta din vestiarul diavolilor.

De la numirea lui Ole Gunnar Solskjaer in functia de manager, Manachester United a obtinut doar victorii si daca vor reusi sa se impuna si astazi trupa oaspetilor va ajunge la a opta victorie consecutiva. Pentru Manchester United este avantajos si un egal deoarece in cazul acestui rezultat regulamentul Cupei Angliei prevede rejucarea meciului pe Old Trafford, acolo unde jucatorii pregatiti de Solskjaer au mai multe sanse de a obtine calificarea in optimi.

Cel mai periculos atacant al gazdelor de la Arsenal este Pierre-Emerick Aubameyang, gabonezul nu a marcat in duelul cu Chelsea dar a reusit sa inscrie 14 goluri in aceasta editie de Premier League. Trebuie sa ne asteptam la un meci echilibrat, iar pentru pariori varianta de sub 3.5 goluri marcate cotata cu 1.50 pare cea mai sigura alegere deoarece acest meci este deschis oricarui rezultat.