Meciul zilei – 25.03.2019

Bilet realizat de bonus in 25 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Portugalia – Serbia

Dupa prima etapa a preliminariilor Grupa B se anunta a fi foarte interesanta deoarece avem cateva echipe care au sanse mari de a termina pe primele doua pozitii. Liderul surprinzator este Luxemburg care a reusit o victorie cu Lituania, iar pe pozitia secunda se afla Portugalia si Ucraina care au remizat in prima etapa fara sa marcheze nici un gol. Acel meci a demonstrat cateva dintre punctele slabe ale lusitanilor care astazi vor intalni selectionata Serbiei in cel mai palpitant duel al zilei.

Portugalia este gazda acestei intalniri si detinatoarea trofeului de campioana europeana, dar nu trebuie sa uitam ca in echipa antrenata de Fernando Santos au avut loc mai multe modificari de la succesul din 2016. Cel mai important membru al echipei este in continuare Cristiano Ronaldo, capitanul portughezilor a evoluat si in partida cu Ucraina dar nu a reusit sa marcheze nici un gol. De partea cealalta,

Serbia va conta pe mai multi fotbalisti care evolueaza in cele mai importante campionate ale Europei. Oaspetii de astazi au demonstrat ca sunt capabili sa strice planurile favoritelor si in cea mai recenta partida disputata in care sirbii au remizat cu reprezentativa Germaniei. Cel mai probabil vom avea parte de un duel foarte echilibrat in care Portugalia se va impune la limita, deci cel mai indicat pronostic este un succes al gazdelor care este cotat cu 1.60 de majoritatea agentiilor de pariuri.