Meciul zilei – 25.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 April, 2014. Postat in Meciul Zilei

Hannover vs Stuttgart (25.04.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Hannover si Stuttgart sunt doua vecine de clasament, iar meciul este foarte important pentru ambele, in special pentru oaspeti, tocmai de aceea l-am considerat atractia serii de azi.
Meciul tur a fost un adevarat spectacol cu sase goluri, Stuttgart impunandu-se pe propriul teren cu scorul de 4-2.
HannoverStuttgart
Hannover pare scapata de emotii in aceste ultime trei etape ale campionatului, avand opt puncte peste linia rosie. Gazdele au 35 de puncte si un golaveraj de 41-57, iar cu aceste cifre ii revine locul 14 in clasament. Cu doua victorii in ultimele doua etape, echipa pare in crestere de forma, insa probleme in defensiva exista in continuare, acesta fiind punctul slab al gazdelor.Stuttgart pe de alta parte vine dupa trei etape bune, cu doua succese si un egal, trezindu-se parca la timp pentru a se salva. Maxim si colegii sai sunt primii deasupra liniei de plutire, cu 31 de puncte, la patru puncte peste urmatoarea clasata, astfel ca este din ce in ce mai aproape de salvare cu orice etapa scurse. Golaverajul de 48-59 lasa mult de dorit prin prisma defensivei.
Pariuri Hannover vs Stuttgart
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.50

  • O victorie in acest meci pentru oricare dintre cele doua ar insemna salvarea in proportie foarte mare, in special pentru Hannover, care ar fi 100% sigura ca nu va retrograda. Ne asteptam astfel ca echipele sa dea totul, ambele sa reuseasca sa marcheze.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,