Meciul zilei – 25.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 24 May, 2017. Postat in Meciul Zilei

Wolfsburg vs Braunschweig (25.05.2017) – ora 21:30
meciul zilei2Wolfsburg si Braunschweig vor fi puse fata in fata joi seara de la ora 21:30 in barajul din Bundesliga. Gazdele lupta pentru a ramane in prima liga, in timp ce oaspetii lupta pentru a promova, dupa un sezon bun.
Wolfsburg
Braunschweig
Wolfsburg a dezamagit din mai toate punctele de vedere in acest sezon, dovada ca a ajuns in aceasta situatie. Echipa a terminat pe locul 14 in Germania, iar in ultimele 18 meciuri oficiale nu a reusit sa castige decat de cinci ori. Wolfsburg este fara victorie in ultimele doua meciuri acasa, primind sapte goluri in total. Braunschweig a mai fost in Bundesliga in sezonul 2013-2014, iar atunci a castigat deplasarea de pe acest teren, scor 2-0. Oaspetii vin dupa o campanie reusita in liga secunda, terminand pe locul trei, la un singur punct de promovarea directa. Echipa vine dupa patru victorii in ultimele cinci meciuri, fiind intr-o forma foarte buna.
Pariuri – Wolfsburg vs Braunschweig
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.33

  • Wolfsburg se afla pe muchie de cutit si trebuie sa dea totul pentru a ramane in Bundesliga acum. Braunschweig este intr-o forma buna, asa ca mergem pe un meci frumos, cu minimum doua reusite aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,