Meciul zilei – 25.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Lok. Zagreb vs Dinamo Zagreb (25.07.2014) – ora 21:15
meciul zilei2Meciul zilei de azi, 25 Iulie 2014, l-am ales din campionatul Croatiei, acolo unde weekendul acesta va avea loc cea de-a doua etapa. Va fi derby-ul capitalei, intre Lokomotiv Zagreb si Dinamo Zagreb, aceasta din urma fiind favorita certa, aratandu-si superioritatea mai mereu in ultimii ani cand vine vorba de meciurile directe.
Lok. Zagreb Dinamo Zagreb
Lokomotiv Zagreb a reusit o victorie impresionanta in prima etapa, scor 4-1 cu Osijek, insa chiar si asa nu a reusit sa devina lider, fiind pe locul doi in clasament, in spatele adversarilor de azi. Echipa gazda a terminat si perioada de pregatire tot neinvinsa, reusind o victorie categorica, scor 6-0 cu Zavrc si o remiza cu o alta formatie din capitala, NK Zagreb, scor 2-2. Lokomotiv are sansa a doua si la pariuri, cu o cota de 11.00 in acest moment. Dinamo Zagreb pe de alta parte se poate considera superioara la toate capitolele, fiind practic cea mai puternica formatie din Croatia, lucru confirmat in ultimii ani si prin castigarea titlului. Oaspetii sunt lideri dupa victoria cu 4-0 din prima etapa in fata lui Belupo. Plus de asta, Dinamo Zagreb a trecut si in ultimul tur preliminar din UCL dinaintea play-off-ului dupa dubla mansa cu Zalgiri (2-0 si 2-0).
Pariuri Lok. Zagreb vs Dinamo Zagreb
Info pariuri sportive: Dinamo Zagreb -1.0 HA @ 1.36

  • Exceptand ultimul meci direct, incheiat 1-1, Dinamo Zagreb si-a confirmat superioritatea in fata rivalilor locali de la Lokomotiv Zagreb absolut de fiecare data in ultimii cinci ani, mai exact in 12 partide directe de campionat. La acelasi lucru ne asteptam si de aceasta data.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,