Meciul zilei – 25.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 25 November, 2015. Postat in Meciul Zilei

Juventus vs Manchester City (25.11.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Juventus si Manchester City se vor duela diseara de la ora 21:45 intr-unul dintre cele mai interesante si mai atractive jocuri ale zilei de astazi in Champions League. Meciul face parte din cea de-a cincea etapa a fazei grupelor, iar gazdele au usor prima sansa la pariuri.
JuventusManchester City
Juventus este singura formatie din Grupa D fara infrangere dupa primele patru etape. Echipa are opt puncte in dreptul ei si un golaveraj de 5-2, fiind totusi pe locul secund la ora actuala. Dupa un inceput greoi de sezon, campioana Italiei se afla intr-o forma mai buna acum, venind dupa trei succese si un egal in ultimele patru partide.Pe de alta parte, Manchester City vine la Torino dornica de revansa dupa esecul din tur. Acela a fost si singurul meci pierdut de Cetateni in Grupa D, castigandu-le pe celelalte trei. Vice-campioana Angliei are noua puncte si e prima clasata in Grupa D, golaverajul de 8-5 fiind de asemenea cel mai bun din grupa.
Pariuri – Juventus vs Manchester City
Info pariuri sportive  Sub 3.0 goluri HA @ 1.40

  • Mergem pe un meci strans si destul de echilibrat intre cele doua formatii, cu maximum 2-3 goluri. In caz de fix trei reusite, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,