Meciul zilei – 26.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 26 January, 2016. Postat in Meciul Zilei

Liverpool vs Stoke City (26.01.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Atractia principala de astazi vine din Anglia, acolo unde Anfield Road va gazdui mansa retur a semifinalei din Cupa Ligii. Mai exact, Liverpool va da piept cu Stoke City, cormoranii avand un avantaj minim dupa succesul cu 1-0 din tur.
LiverpoolStoke City
Trupa lui Jurgen Klopp vine dupa un meci memorabil pe terenul lui Norwich City, castigand cu 5-4 dupa un gol marcat in minutul 90+5. Echipa gazda a reusit in sfarsit sa lege din nou doua succese consecutive, marcand de opt ori in ultimele doua partide. Cormoranii au bifat patru victorii, doua egaluri si un singur esec in ultimele sapte partide jucate pe propria arena.Stoke City n-a reusit sa marcheze in ultimele doua meciuri de campionat, 0-0 vs Arsenal si 0-3 vs Leicester City. Echipa a suferit in atac si la meciul tur cu Liverpool, pierdut cu 0-1 acasa, dupa cum spuneam. Oaspetii au nevoie de victorie aici si desi pornesc cu sansa a doua, nimic nu este exclus, avand in vedere problemele serioase din defensiva lui Liverpool.
Pariuri – Liverpool vs Stoke City 
Info pariuri sportive  1 solist @ 1.75

  • Realistic vorbind, nu este un pariu prea sigur, insa cota este foarte atractiva, iar cormoranii cu siguranta sunt motivati sa ajunga in finala, asa ca probabil vor forta victoria aici, avand deja un avantaj dupa meciul tur.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,