Meciul zilei – 26.01.2019

Bilet realizat de bonus in 26 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

AC Milan – Napoli

Doua dintre cele mai iubite si puternice cluburi din Italia se vor intalni in aceasta seara pe San Siro acolo unde AC Milan spera sa obtina 3 puncte extrem de pretioase impotriva celor de la Napoli. Formatia milaneza nu a mai reusit un succes impotriva napoletanilor din 2014 si tot din acea perioada AC Milan nu a mai reprezentat un actor principal pe prima scena a fotbalului din Italia.

In ultimele sezoane Napoli a devenit o contra-candidata puternica pentru Juventus Torino in lupta pentru titlu, dar in editia curenta avansul torinezilor a ajuns la 9 puncte si este greu de conceput ca vor pierde prima pozitie din clasament pana la finalul sezonului. Pentru Napoli obtinerea unei calificari in grupele UEFA Champions League ramane singurul obiectiv realistic, la fel ca si pentru AC Milan care a urcat pe pozitia a patra in Serie A.

In partida din tur cele doua grupari au oferit un meci foarte dramatic care a fost castigat de Napoli cu scorul de 3-2 dupa ce milanezii au condus cu 2-0. Probabil ca antrenorul gazdelor, Gennaro Gattuso, nu isi va subestima adversara care este pregatita de fostul sau antrenor de la AC Milan, Carlo Ancelotti. Cel mai inpisrat pronostic pentru pariori ramane varinata de peste 2.5 goluri cotata cu 2.00 deoarece ambele formatii vor cauta victoria si vor aborda o strategie deschisa.