Meciul zilei – 26.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 26 April, 2014. Postat in Meciul Zilei

Leverkusen vs Dortmund (26.04.2014) – ora 19:30
meciul zilei2Bayer Leverkusen va primi vizita Borussiei Dortmund azi de la ora 19:30 in cea de-a 32-a etapa a campionatului din Germania. Leverkusen are nevoie de victorie pentru a ramane cu prima sansa la locul patru.
Din 2007 pana acum, Dortmund a bifat trei victorii si trei remize pe terenul lui Leverkusen in campionat, iar cinci din aceste jocuri au oferit goluri in ambele porti.
LeverkusenDortmund
Bayer Leverkusen a incheiat turul de campionat pe locul trei, insa a urmat o perioada grea, incheiata cu demiterea lui Sami Hyypia. Gazdele sunt acum pe patru cu 54 de puncte si un golaveraj de 54-38, fiind la doar un punct peste pozitia a cincea, astfel ca Leverkusen are mari emotii in ceea ce priveste obtinerea ultimului loc de Uefa Champions League.Borussia Dortmund de partea cealalta este cea mai in forma echipa a momentului in Bundesliga, venind dupa patru victorii la rand in campionat. Vice-campioana Germaniei si-ar asigura 100% locul doi in clasament in cazul unui succes, insa nici un pas gresit nu ar fi fatal, avansul de sase puncte fata de pozitia a treia fiind unul linistitor.
Pariuri Leverkusen vs Dortmund
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.44

  • Intr-un astfel de derby, cu o miza enorma pentru gazde in special, ne asteptam sa vedem un super spectacol, un joc deschis si cu multe goluri, si de-o parte si de alta a baricadei.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,