Meciul zilei – 26.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Elche vs Celta Vigo (26.09.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Elche si Celta Vigo vor fi adversare vineri seara de la ora 22:00 intr-unul dintre cele mai interesante jocuri ale zilei, acest duel urmand sa deschida etapa cu numarul 22 din Primera Division.
In stagiunea precedenta Elche a castigat maximum de puncte din dubla cu Celta Vigo, impunandu-se atat acasa, cat si in deplasare, cu scorul de 1-0.
Elche Celta Vigo
Elche are si anul acest drept obiectiv salvarea de la retrogradare. Echipa a strans numai patru puncte in primele cinci etape de campionat si nu se poate lauda nici cu golaverajul de 5-13, doar La coruna (14) are o defensiva mai fragila. Gazdele ocupa locul 15 in momentul de fata cu cifrele precizate anterior, deloc departe de zona retrogradarii. La pariuri Elche porneste cu sansa a doua. Celta Vigo in schimb este printre cele cinci formatii ale Primerei Division fara infrangere pana la ora actuala, avand doua victorii si trei rezultate de egalitate. Cu noua puncte in dreptul ei, dar si un golaveraj impresionant de 10-7, Celta Vigo se afla pe locul sase, ultimul ce asigura prezenta in Europa League. Oaspetii se lauda si cu o medie de doua reusite pe etapa pana acum.
Pariuri Elche vs Celta Vigo
Info pariuri sportive: X2 @ 1.40

  • Celta Vigo este printre cele mai solide formatii ale acestui inceput de campionat, neinvinsa dupa cinci etape, iar noi ne asteptam ca oaspetii sa plece cu cel putin un punct si de pe terenul lui Elche, revansandu-se astfel dupa rezultatele directe din sezonul precedent.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,