Meciul zilei – 26.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 25 September, 2017. Postat in Meciul Zilei

Dortmund vs Real Madrid (26.09.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Borussia Dortmund si Real Madrid vor fi puse fata in fata marti seara de la ora 21:45 si este cel mai atractiv duel al serii in Champions League. Grupa H este una foarte incinsa, asa ca orice punct este crucial aici.
DortmundReal Madrid
Dortmund a debutat cu stangul in campania curenta, 1-3 in fata lui Tottenham la Londra. Nemtii merg ceas in competitia interna insa, iar marti au nevoie de un rezultat pozitiv ca de aer. BVB se gandeste la victorie, insa porneste cu sansa a doua la pariuri, asa cum probabil se asteptau toti.Real Madrid nu a inceput in cel mai bun mod campionatul in Spania, insa conduce grupa din Liga Campionilor. Madrilenii au castigat cu 3-0 primul meci din Grupa H in fata lui APOEL, punand stapanire pe pozitia fruntasa. Lipsesc cativa jucatori importanti, printre care Benzema. Kroos nu este nici el 100% refacut si este incert.
Pariuri – Dortmund vs Real Madrid
Info pariuri sportive GG @ 1.40

  • Doua dintre cele mai solide formatii din aceasta editie de Champions League ar trebui sa ne ofere un adevarat spectacol, iar noi speram sa vedem gol sau goluri si de-o parte si de cealalta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!