Meciul zilei – 27.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 26 January, 2015. Postat in Meciul Zilei

Millwall vs Reading (27.01.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de astazi vine din Anglia Championship, acolo unde Millwall si Reading vor fi puse fata in fata intr-un duel ce poate conta foarte mult in cursa pentru evitarea retrogradarii.. Partida va avea lovitura de start la ora 21:45, ora Romaniei.
Millwall Reading
Millwall este una dintre cele mai slabe formatii ale campionatului la ora actuala, fiind prima sub linia de plutire, pe locul 22. Gazdele au 23 de puncte, cu trei mai putin decat primul loc neretrogradabil. Golaverajul de 25-44 nu este unul de laudat, doar trei echipe avand la ora actuala o defensiva mai fragila. Nici atacul nu a rupt gura targului, media fiind mai mica de un gol marcat pe meci pana acum. La polul opus se afla Reading, o formatie tot de a doua jumatate a clasamentului in acest moment. Oaspetii sunt pe locul 18 in Championship, cu 30 de puncte, la sapte peste zona rosie, neavand emotii prea mari la momentul de fata. Golaverajul de 31-42 lasa de asemenea de dorit, insa se vad diferentele fata de echipa adversa. Reading a castigat doar doua din cele 13 deplasari.
Pariuri Millwall vs Reading
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.67

  • Desi multi ar spune ca vom vedea un meci generos in reusite, fiind in liga a doua engleza, noi ne asteptam la maxim doua reusite, tinand cont ca Millwall si Reading au probleme in ofensiva, nici una neexceland din acest punct de vedere.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!