Meciul zilei – 27.04.2019

Bilet realizat de bonus in 27 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Inter Milano – Juventus Torino

Confruntarea etapei cu numarul 34 din Serie A va aduce in atentia microbistilor doua dintre cele mai puternice formatii italiene, Inter Milano si Juventus Torino, doua echipe care promit sa ne ofere un meci de calitate in aceasta seara de la ora 21:30. Juventus este deja confirmata campioana si in ultimele 5 etape ale campionatului antrenorul Massimiliano Allegri poate incerca strategii noi sau jucatori mai tineri care nu au evoluat foarte multe minute in acest sezon.

Juventus are cele mai putine goluri primite si cele mai multe goluri marcate din Serie A, ceea ce inseamna ca exista o diferenta clara intre gruparea torineza si Inter Milano care ocupa pozitia a treia din campionat. Obiectivul milanezilor este sa pastreze aceasta clasare pana la finalul sezonului si sa obtina participarea in grupele UEFA Champions League.

In ultimele 4 meciuri de pe teren propriu Inter nu a obtinut nici o victorie si a marcat un singur gol, dar trebuie apreciat faptul ca jucatorii pregatiti de Luciano Spalletti nu au primit mai mult de un gol in cele 4 meciuri. Asadar, vom avea doua echipe foarte bine pregatite in defensiva, deci optiunea sub 2.5 goluri marcate cotata cu 1.65 poate reprezenta cea mai indicata alegere pentru cei care doresc sa parieze in acest derby al Italiei.