Meciul zilei – 27.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Moldova vs Canada (27.05.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Am ales meciul zilei de azi ca fiind jocul amical dintre selectionata Moldovei si cea a Canadei, partida fiind una foarte echilibrata, inclusiv cand vine vorba de agentiile de pariuri online si nu numai.
Partida va avea loc pe Sonnenseestadion din Ritzing, iar Moldova e usor in pole-position.
Moldova Canada
Dupa cum am spus, cu o cota de 2.50 in acest moment la bet365, Moldova porneste usor ca favorita, insa cu siguranta nu va fi un meci floare la ureche, chiar daca adversarul nu e superior. Cu cinci meciuri sustinute in 2013, Moldova are trei infrangeri, urmate de doua victorii clare in care a marcat de sapte ori contra Andorrei (3-0) si Arabiei Saudite (4-0), astfel ca moralul echipei este unul bun. Canada pe de alta parte vine la acest meci dupa o perioada de seceta, mai exact 15 meciuri fara victorie, si anume patru rezultate de egalitate si 11 infrangeri, apararea fiind punctul slab de departe, insa nici ofensiva nu poate fi laudata, lasand mult de dorit. O singura data a jucat Canada in 2014, in remiza de saptamana trecuta, 1-1 in fata Bulgariei cand pornea cu sanse mai mici decat in acest joc.
Pariuri Moldova vs Canada
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.44

  • Avand in vedere ca se intalnesc doua echipe care nu rup gura targului de obicei cand vine vorba de ofensiva, ne asteptam la un meci fara prea multe reusite, mai ales ca balanta este foarte echilibrata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,