Meciul zilei – 27.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 27 December, 2013. Postat in Meciul Zilei

Kortrijk vs St. Liege (27.12.2013) – ora 21:00
meciul zilei2In aceasta seara de la ora 21:00 va avea loc partida dintre Kortrijk si St. Liege, meci care se anunta foarte interesant si totodata important, Standard avand nevoie de victorie pentru a isi majora diferenta fata de urmatoarea clasata la patru puncte.
Ultimele doua meciuri directe au fost castigate de Standard, insa ambele partide au avut loc pe teren acesteia.
KortrijkSt. Liege
Kortrijk este una dintre echipele iesite total din forma, dovada ca nu a simtit gustul victoriei in ultimele cinci etape. Kortrijk are patru remize si un esec in ultimele cinci etape, ajungand sa ocupe locul sapte, cu un total de 29 de puncte, dar un golaveraj pozitiv in continuare, de 26-25. De altfel gazdele sunt singurii cu golaveraj pozitiv de la locul sapte in jos.De partea cealalta se afla liderul la zi al campionatului, Standard Liege, echipa care daca s-ar impune in acest joc ar ajunge la patru puncte peste urmatoarea clasata, Anderlecht. Oaspetii au adunat 45 de puncte pana in acest moment si se lauda cu un golaveraj de 39-11, avand cea mai solida defensiva din Jupiler League. Standard Liege este lider si intr-un clasament al deplasarilor.
Pariuri Kortrijk vs St. Liege
Info pariuri sportive: St. Liege (Draw no bet) @ 1.38

  • Am ales sa mergem pe mana echipei mai buna, mai in forma si superioara la toate capitolele. Totusi daca vom vedea un meci care se va incheia la egalitate, miza va fi returnata, pariul urmand sa primeasca cota 1.00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!