Meciul zilei – 28.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 27 April, 2017. Postat in Meciul Zilei

Bayer Leverkusen vs Schalke  (28.04.2017) – ora 21:30
meciul zilei2Etapa cu numarul 31 din Germania Bundesliga va fi deschisa de un duel foarte interesant. Mai exact, vineri seara de la ora 21:30 avem parte de meciul dintre Bayer Leverkusen si Schalke 04, doua echipe care au dezamagit in aceasta stagiune.
Bayer Leverkusen
Schalke
Bayer Leverkusen ocupa un modest loc 12 si matematic nu a scapat de emotiile retrogradarii. Practic gazdele au 36 de puncte, doar patru peste locul de baraj, cand mai sunt patru etape de disputat. Golaverajul de 43-46 nu le face cinste gazdelor, primind in medie 1,5 goluri pe meci. Schalke se afla intr-o situatie asemanatoare, fiind vecina de clasament cu Leverkusen. Alb-albastrii au 38 de puncte, doua in plus fata de adversari si inca spera sa termine in prima jumatate a clasamentului. Nu va fi usor, desi sunt doar trei puncte diferenta in momentul de fata, cu patru etape inainte de final.
Pariuri –  Bayer Leverkusen vs Schalke
Info pariuri sportive  GG @ 1.64

  • Ne asteptam la un meci deschis intre Leverkusen si Schalke vineri seara, asa ca mergem pe goluri in ambele porti, mai ales ca avem si o cota frumoasa in acest sens.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: