Meciul zilei – 28.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Berceni vs Rapid (28.05.2014) – ora 18:00
meciul zilei2In cursul zilei de azi, ACS Berceni si Rapid Bucuresti vor fi puse fata in fata in cea de-a opta etapa din play-off-ul ligii secunde pentru promovarea in Liga 1, miza neexistand deloc am putea spune.
Giulestenii au castigat patru puncte cu ACS Berceni in campionatul propriu-zis, la care se adauga si victoria din turul play-off-ului.
Berceni Rapid
Formatia gazda porneste cu sansa a doua, fiind fara motivatie si fara obiectiv in finalul acestui sezon. Cu 13 puncte in play-off, ACS Berceni este a cincea din sase echipe, golaverajul de 19-33 nefiind nici el tocmai un motiv de mandrie. Gazdele sunt intr-o forma dezastroasa, dovada ca in ultimele cinci meciuri jucate au castigat un singur punct, acum patru etape la Bacau, scor 1-1. Rapid Bucuresti pe de alta parte s-a apropiat etapa trecuta la un singur punct de liderul CSMS Iasi. Desi se afla pe locul doi, loc ce promoveaza in Liga 1, Rapid nu si-a primit licenta si va evolua si in stagiunea urmatoare in esanul secund. Giulestenii au adunat 32 de puncte cu echipele din play-off si un golaveraj de 21-13, apararea fiind stalpul de baza am putea spune.
Pariuri Berceni vs Rapid
Info pariuri sportive: 2 solist

  • Desi a fost anuntata ca nu va putea promova, Rapid a continuat sa aiba evolutii bune, iar noi ne asteptam la un nou succes, mai ales ca intalensc penultima echipa din play-off, fara obiectiv chiar.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,