Meciul zilei – 28.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 28 May, 2015. Postat in Meciul Zilei

Hamburg vs Karlsruher (28.05.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Hamburg si Karlsruher vor fi adversare astazi de la ora 21:30 in meciul de baraj pentru un loc in Germania Bundesliga. Se anunta un duel pe cinste, nu tocmai dezechilibrat, cum de altfel ne arata si cotele oferite de agentiile online.
Hamburg Karlsruher
Hamburg este prezenta la acest baraj pentru al doilea an la rand. Sezonul trecut au avut ceva emotii, insa intr-un final au reusit sa ramana in Bundesliga. Ramane de vazut cum se vor descurca jucatorii gazda si in aceasta dubla mansa. In primul rand au nevoie de un rezultat foarte bun acasa, si moralul pare destul de bun dupa succesul cu Schalke din ultima etapa a campionatului propriu-zis. Karlsruher vine din Bundesliga 2 si are ganduri mari legate de aceasta dubla mansa, visand la fotbalul din Bundesliga. E destul de limpede ca oaspetii au sansa a doua la baraj, insa Hamburg a fost de multe ori surprinzator de slaba si nu ne-ar mira nimic. O singura victorie au bifat oaspetii in precedentele patru depalsari. De precizat ca au pierdut ambele deplasari pe acest teren bifate in 2008.
Pariuri – Hamburg vs Karlsruher
Info pariuri sportive Hamburg DNB @ 1.45

  • Hamburg are avantajul terenului propriu, lucru care ne asteptam sa-i ajute pe gazde diseara. Plus de asta, pare superioara la mai toate capitolele. Mizam pe victoria gazdelor, cu returnarea mizei in caz de egalitate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!