Meciul zilei – 28.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Napoli vs Kalloni (28.07.2014) – ora 18:30
meciul zilei2Luni de la ora 18:30 Napoli si Kalloni vor fi adversare intr-un meci amical ce se anunta foarte dezechilibrat si inclinat catre o singura poarta, cea a grecilor mai precis. Cotele nu au fost introduse inca in oferta agentiilor pana acum. Acesta este primul meci direct dintre cele doua formatii.
Napoli Kalloni
Napoli a incheiat sezonul trecut pe val, triumfand in Coppa Italia si multumindu-se cu locul trei in Serie A, desi la inceputul campionatului se anunta ca o candidata importanta la titlu. Napoletanii au castigat si singurul amical al verii de pana acum, scor 2-0 in urma cu o saptamana in fata celor de la FeralpiSalo, echipa din ligile inferioare, marcatori fiind Hamsik si atacantul Dumitru, jucator de culoare ce poate evolua si la Romania. Kalloni pe de alta parte a mai infruntat o echipa din Italia in aceasta vara, pe Fiorentina mai exact, infrangere cu 0-3 in urma cu noua zile tot in deplasare. Kalloni este o formatie modesta din Grecia Super League, acolo unde sezonul trecut a terminat pe locul 12, la doar un punct peste zona rosie, traind cu emotii foarte mari pana spre finalul campionatului.
Pariuri Napoli vs Kalloni
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final

  • Ne asteptam ca superioritatea napoletanilor sa fie reflectata si in scorul de pe tabela, inca din prima repriza. Mizam pe faptul ca Napoli va conduce jocul de la cap la coada in fata unei formatii net inferioara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,