Meciul zilei – 28.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 27 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Gent vs Viitorul (28.07.2016) – ora 21:30
meciul zilei2Gent si Viitorul va fi probabil meciul de interes maxim pentru majoritatea romanilor joi seara, desi avem si partida dintre Pandurii si Maccabi Tel Aviv. Lovitura de start a jocului din Belgia va fi data la ora 21:30.
Gent
Viitorul
Gent pare sa fie superioara la orice capitol in momentul de fata, fiind favorita certa si la agentiile de pariuri. Dupa o vara foarte activa cu multe amicale, echipa nu este intr-o forma extraordinara, ba chiar n-a castigat nici unul din ultimele patru meciuri de pregatire. Gent ramane insa o echipa de top din Belgia, campioana anul trecut.Pe de alta parte, Viitorul va fi la prima aparitie intr-o cupa europeana, experienta lipsind in totalitate am putea spune. Elevii lui Hagi au inceput bine noul sezon, cu o victorie in prima etapa de Liga 1, 1-0 in deplasare cu Voluntari. Aici vor incerca sa nu primeasca gol, insa daca vor reusi sa marcheze pot emite pretentii la calificare.
Pariuri – Gent vs Viitorul 
Info pariuri sportive Viitorul +1.5 HA @ 1.63

  • Viitorul Constanta arata tot mai bine, urmand sa dea piept cu o echipa net superioara. Totusi ne asteptam ca ai nostri sa faca o impresie buna la prima aparitie europeana si sa nu piarda la doua sau mai multe goluri diferenta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,