Meciul zilei – 28.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 28 November, 2015. Postat in Meciul Zilei

Leicester vs Man United (28.11.2015) – ora 19:30
meciul zilei2Vom avea astazi de la ora 19:30 un meci pe cinste intre Leicester City si Manchester United, meci care face parte din cea de-a 14-a etapa a campionatul englez de fotbal. Cele doua formatii sunt primele doua clasate in EPL si rezultatul poate schimba liderul.
LeicesterMan United
Leicester City este fara doar si poate surpriza placuta din aceasta stagiune in Premier League, fiind pe primul loc dupa primele 13 jocuri. Gazdele au 28 de puncte in dreptul lor, cu unul peste Man United si doua peste Man City si Arsenal. Vardy si colegii sai dispun de cel mai bun atac din campionat, golaverajul aratand 28-20 in acest moment, defensiva avand ceva probleme.De partea cealalta, Manchester United a mers foarte bine in acest sezon, desi nu a rupt gura targului. Echipa pregatita de Van Gaal este pe locul secund, cu 27 de puncte si un golaveraj de 19-9, avand cea mai solida defensiva din campionatul intern. Echipa vizitatoareare insa cel mai slab atac din Top 7 in EPL. United a obtinut 13 puncte in deplasare, din 21 posibile.
Pariuri – Leicester vs Man United
Info pariuri sportive  1X @ 1.65

  • Pariul nu este tocmai cel mai sigur, insa la cum a aratat Leicester City in acest sezon ne putem astepta la un nou joc bun facut de gazde si de ce nu, chiar un rezultat favorabil.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,