Meciul zilei – 28.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 28 December, 2013. Postat in Meciul Zilei

Norwich vs Manchester United (28.12.2013) – ora 17:00
meciul zilei2Astazi cu incepere de la ora 17:00, Premier League va oferi un nou meci extrem de interesant, meci care le va pune fata in fata pe Norwich City si Manchester United, echipe aflate in zone diferite ale clasamentului dupa 18 etape scurse.
United a castigat cu 4-0 ultimele doua jocuri directe, ambele pe teren propriu insa. Ultima partida de pe terenul lui Norwich a fost castigata de aceasta, scor 1-0 in Noiembrie 2012.
NorwichMan United
Norwich City este la ora actuala o formatie ce lupta din toate puterile sa stea deasupra zonei de retrogradare. Canarii au trei puncte peste linia de plutire, 19 mai exact. Forma de moment lasa de dorit, verzii avand o victorie in ultimele cinci etape. Golaverajul nu face cinste echipei de asemenea, Norwich avand 16 reusite si 31 de goluri incasate.Manchester United de partea cealalta a baricadei vine dupa trei victorii la rand, marcand de fiecare data cate trei goluri pe meci. Oaspetii au ajuns pe locul sapte, cu 31 de puncte si un golaveraj de 31-22, apropiindu-se la trei puncte de zona locurile de Europa. Elevii lui Moyes sunt pe locul trei intr-un clasament al deplasarilor in Premier League.
Pariuri Norwich vs Man United
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.57

  • Desi jocul lui United este departe de a fi unul convingator, ne asteptam ca elevii lui David Moyes sa continue pe panta ascendenta pe care se afla de cateva saptamani si sa bifeze o noua victorie in fata unei echipe net inferioara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!