Meciul zilei – 29.01.2019

Bilet realizat de bonus in 29 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Emiratele Arabe Unite – Qatar

Tara organizatoare a Cupei Asiei mai are de trecut inca o runda pana in finala turneului, iar adversara de astazi a Emiratelor Arabe Unite este Qatar, o formatie care a realizat multe surprize in acest an si care traverseaza o forma foarte buna. Qatar este singura echipa a acestui turneu care a castigat toate meciurile fara sa primeasca nici un gol, aceste rezultate i-au adus pe jucatorii antrenati de Felix Sanchez aproape de o performanta istorica daca tinem cont de faptul ca selectionata din Qatar nu a castigat nici un trofeu.

Nici Emiratele Arabe Unite nu a castigat niciodata Cupa Asiei, dar au reusit la editia gazduita in 1996 sa ajunga pana in finala competitiei, pierzand trofeul in fata Arabiei Saudite. Antrenorul gazdelor turneului este Alberto Zaccheroni, un tehnician cu multa experienta care a mai reusit sa castige Cupa Asiei cu nationala Japoniei in 2011.

Cel mai periculos jucator din lotul Emiratelor este Ali Mabkhout, in timp ce fanii din Qatar spera ca Almoez Ali sa marcheze din nou la acest turneu si sa aduca participarea in finala. Totusi, ultima victorie a celor din Qatar intr-o partida directa a fost inregistrata in urma cu 17 ani, deci cel mai indicat pronostic al acestei semifinale este o calificare a nationalei din Emirate care este cotata cu 2.30 de majoritatea agentiilor de pariuri.