Meciul zilei – 29.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

AC Milan vs Chievo (29.03.2014) – ora 21:45
meciul zilei2AC Milan si Chievo Verona vor deschide etapa 31 din Italia Serie A, sambata seara de la ora 21:45, acesta fiind si meciul zilei ales de echipa noastra.
Partida tur s-a dovedit a fi una foarte dificila pentr gazde, care au plecat cu un singur punct de la Verona, dupa o remiza alba.
AC MilanChievo
Dupa patru etape in care a castigat un singur punct, AC Milan a reusit etapa trecuta o victorie neasteptata, pe terenul Fiorentinei, scor 2-0. Elevii lui Seedorf raman totusi in a doua jumatate a clasamentului, pe locul 12 mai exact, avand 39 de puncte si un golaveraj modest pentru pretentiile echipei, de 44-43. AC Milan are opt puncte in spatele locului sase care ar putea duce in anumite conditii in UEL, iar gazdele inca spera.Chievo Verona de partea cealalta vine si ea dupa o victorie obtinuta etapa trecuta, una categorica pe teren propiu, scor 3-0 in fata Bologna, succesul fiind cu atat mai important cu cat adversara este in lupta directe pentru evitarea retrogradarii. Cu o medie de sub un gol marcat pe etapa in acest sezon, Chievo nu sta bine nici cand vine vorba de deplasari, avand doar zece puncte castigate din 45 posibile.
Pariuri AC Milan vs Chievo 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.40

  • Dupa victoria de etapa trecuta, milanezii incep din nou sa spere, insa au nevoie neaparat de cele trei puncte sambata seara contra lui Chievo, echipa net inferioara de altfel din toate punctele de vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!