Meciul zilei – 29.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 28 March, 2016. Postat in Meciul Zilei

Poli Timisoara vs Petrolul (29.03.2016) – ora 20:30
meciul zilei2Ziua de marti ne va oferi un meci crucial in Liga 1, din zona retrogradarii. Mai exact, Poli Timisoara si Petrolul Ploiesti vor fi adversare de la ora 20:30, iar pentru oaspeti miza nu are nici un meci, pe cand Poli are o singura optiune, victoria.
Poli TimisoaraPetrolul
Banatenii n-au impresionat in aceasta stagiune, iar momentan sunt pe loc retrogradabil. Situatia este foarte stransa totusi. Poli Timisoara ocupa locul sapte in play-out, cu 15 puncte, fiind la un singur punct de zona salvatoare. Cu siguranta gazdele tintesc catre victorie marti seara, mai ales ca dau piept cu lanterna rosie a campionatului.Pe de alta parte, Petrolul Ploiesti a avut un sezon dezastruos, iar in play-out au doar cinci puncte in dreptul lor, fara nici o sansa de salvare, realistic vorbind. Lupii galbeni n-au reusit sa marcheze nici un gol in ultimele patru deplasari, toate in 2016, dupa pauza de iarna. De asemenea, Petrolul a pierdut ultimele trei deplasari la Timisoara.
Pariuri – Poli Timisoara vs Petrolul 
Info pariuri sportive Poli Timisoara DNB @ 1.33

  • Petrolul este de departe cea mai slaba formatie din Liga 1 in acest sezon, in timp ce Timisoara are nevoie de victorie ca de aer. In caz de egalitate miza va fi returnata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,