Meciul zilei – 29.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Getafe vs Bilbao (29.11.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante si mai echilibrate dueluri ale zilei de sambata vine din Spania La Liga, acolo unde Getafe si Bilbao se vor confrunta in cea de-a 13-a etapa a campionatului, incepand cu ora 17:00, ora Romaniei. De precizat ca cele doua echipe sunt vecine de clasament.
Getafe Bilbao
Formatia pregatita de Cosmin Contra s-a descurcat acceptabil pana acum, ocupand un multumitor loc zece, cu 14 puncte si un golaveraj de 9-16. Atacul pare sa fie principala problema a gazdelor, doar Granada stand mai slab la acest capitol. Getafe a inregistrat doua victorii, doua egaluri si doua esecuri pe teren propriu pana acum, marcand de numai trei ori in sase partide. Bilbao vine la acest meci hotarata sa isi continue revenirea de forma. Echipa a inceput dezastruos campionatul, resimtand acest lucru din plin. Bascii vin dupa cinci etape bune acum, cu trei victorii si doua egaluri, ajungand in prima jumatate a clasamentului, pe locul noua mai exact, cu 15 puncte si un golaveraj de 10-13, tot atacul fiind si marea lor problema.
Pariuri Getafe vs Bilbao
Info pariuri sportive: X2 @ 1.38

  • Athletic Bilbao pare in sfarsit sa isi fi revenit in competitia interna, fiind intr-o forma buna, iar noi ne asteptam ca bascii sa scoata cel putin un punct in deplasarea de langa Madrid contra lui Getafe.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!