Meciul zilei – 30.03.2019

Bilet realizat de bonus in 30 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Sampdoria – AC Milan

Ziua de sambata ofera mai multe meciuri interesante printre care se numara si duelul dintre Sampdoria si AC Milan, doua formatii aflate in prima jumatate a clasamentului din Serie A. Oaspetii milanezi ocupa pozitia a patra din ierarhie si spera ca la finalul sezonului sa obtina participarea in UEFA Champions League, cele 51 de puncte acumulate pana in prezent reprezinta un avantaj fragil fata de urmaritoare, deci jucatorii antrenati de Genarro Gatusso inca trebuie sa lupte pentru fiecare punct pus in joc.

AC Milan a avut o perioada foarte buna in care a inregistrat mai multe victorii consecutive, insa aceasta serie favorabila a fost oprita etapa trecuta chiar de rivala Inter Milano care s-a impus in meci direct cu scorul de 3-2. Sampdoria nu este una dintre cele mai puternice adversare din Serie A, dar gruparea genoveza a reusit sa stranga pana acum 42 de puncte si are mai multe goluri marcate decat AC Milan.

Pentru gazdele acestei intalniri este putin cam tarziu sa mai spere la o clasare in primele 4 echipe din Italia, dar inca mai pot obtine participarea in Europa League. In partida din tur milanezii au castigat spectaculos cu scorul de 3-2, iar astazi speram sa avem o partida la fel de bogata in goluri, deci pariorii care vor miza pe optiunea peste 2.5 goluri vor primi cota 2.10 de la majoritatea agentiilor.