Meciul zilei – 30.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Cordoba vs Villarreal (30.11.2014) – ora 20:00
meciul zilei2In aceasta seara incepand cu ora 20:00 va avea loc partida dintre Cordoba si Villarreal, partida din cadrul etapei a 13-a din Primera Division, iar submarinul galben porneste cu prima sansa la toate agentiile de pariuri online si nu numai, cota invartindu-se undeva in jur de 1.80.
Cordoba Villarreal
Cordoba este una dintre cele trei echipe nou-promovate, fiind revenita in La Liga dupa mai bine de patru decenii in ligile inferioare. Gazdele nu par sa faca fata, indreptandu-se cu pasi repezi catre liga secunda. La ora actuala Cordoba ocupa doar locul 20 cu sapte puncte si un golaveraj de 10-20, fiind la trei lungimi de zona salvatoare, iar un nou pas gresit ar putea fi fatal. Cordoba este singura echipa din campionat fara victorie. Villarreal este o formatie care se lupta si in aceasta stagiune pentru un loc de Europa League, insa nu va fi deloc usor. La ora actuala oaspetii ocupa locul opt cu 18 puncte si un golaveraj de 17-14. O victorie aici i-ar duce pe locul sase, avand in vedere ca Malaga si Celta Vigo au calcat stramb ieri. Villarreal are doua victorii, trei remize si un esec in cele sase deplasari de pana acum.
Pariuri Cordoba vs Villarreal
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.80

  • Desi nu este un pariu cu o incredere foarte mare, cota de 1.80 pentru 2 solist este foarte atractiva si ne asteptam ca Villarreal sa isi confirme superioritatea si forma mai buna pe terenul lanternei rosii.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!