Meciul zilei – 31.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Norvegia vs Rusia (31.05.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Norvegia si Rusia vor fi puse fata in fata azi de la ora 17:00, iar noi am ales acest joc ca fiind meciul zilei, mai ales ca si balanta este destul de echilibrata la pariuri.
Ultima data cand cele doua au fost adversare s-a intaplat intr-un amical inainte de Euro 2004, atunci cand Norvegia s-a impus cu 3-2 tot acasa.
Norvegia Rusia
Norvegienii au fost foarte activi in acest an, disputand deja patru meciuri de pregatire, in ciuda faptului ca nu vor participa la Cupa Mondiala din Brazilia. Nordicii au inceput anul cu dreptul, castigand cu 2-1 in Moldova, insa apoi au urmat trei rezultate slabe, un egal si doua infrangeri mai exact. Apararea a fost punctul slab, cu noua goluri incasate in ultimele trei partide sustinute. Pe de alta parte, Rusia are toate argumentele de partea ei, fiind in mod clar echipa superioara. Dupa doua meciuri in 2014 rusii au bifat doua victorii, chiar fara gol primit, asta dupa ce au obtinut si biletul catre Rio in calificarile incheiat toamna trecuta. Rusia are sase victorii si doua egaluri in ultimele opt partide, fiind intr-o perioada buna a istoriei ei.
Pariuri Norvegia vs Rusia
Info pariuri sportive: Rusia (Draw not bet) @ 1.53

  • Ne-am indreptat atentia asupra unei victorii a echipei superioare, Rusia, insa in cazul in care vom vedea doar un rezultat de egalitate, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,