Meciul zilei – 31.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 31 August, 2016. Postat in Meciul Zilei

Turcia vs Rusia  (31.08.2016) – ora 21:15
meciul zilei2Turcia si Rusia se intalnesc diseara de la ora 21:15 intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Se anunta un duel strans si echilibrat, asa cum o arata si cotele oferite de agentiile de pariuri online.
TurciaRusia
Turcia are usor prima sansa in acest moment, venind si dupa o perioada ceva mai buna decat a echipei gazda. Turcii au luat parte la Campionatul European din Franta, dar n-au reusit sa treaca de faza grupelor, adunand numai trei puncte. In orice caz, putem remarca un progres al echipei in ultimii doi ani de zile.Pe de alta parte, Rusia merge in cealalta directie, nefiind la fel de puternica precum in urma cu cativa ani. Rusii au adunat un singur punct la EURO 2016 in faza grupelor, parasind competitia de pe ultimul loc intr-o grupa cu Anglia, Slovacia si Tara Galilor. Cele doua selectionate nu s-au mai intalnit in istoria recenta a fotbalului.
Pariuri –  Turcia vs Rusia  
Info pariuri sportive 1X @ 1.43

  • Ne asteptam ca avantajul terenului propriu sa isi spuna cuvantul, plus ca Turcia pare echipa mai solida daca ne raportam la ceea ce au aratat echipele in ultimele luni.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,